MareX Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Dobre!!! Muszę to zastosowac w praktyce. Weżmy sie i zróbcie... He, he! Właśnie, my tu gadu, gadu, a robota czeka, muszę sie wziąć i.... niestety zrobić :? Mam 20 szt. balonów do nadmuchania, bo po południu szykuje sie ogrooomna impreza urodzinowa. Wnusio wczoraj skończył 1 rok życia I jaki "zarąbisty" prezent mam dla niego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Wnusio wczoraj skończył 1 rok życia I jaki "zarąbisty" prezent mam dla niego... Może zdradzisz co to? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Bristola skończyłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 He, he, chcielibyście wiedzieć... Nie powiem, bo synek też tu zagląda i jeszcze by zdradził wnusiowi tajemnicę Jak zrobie foty , to Wam zademonstruję. Na razie dmucham....balony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 alchemique zauważyłeś że my nie mamy regulaminu ?? to cytaty z jego forum ?? Tak sie wlasnie dziwilem ,myslalem ze jakis regulamin gdzies w zakamarkach forum sie czai o ktorym ja nie wiem nic ;] Ale skoro nie ma to pelen szacun! ^^ Po co 20 balownow skoro dopiero 1 rok konczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 [qTak sie wlasnie dziwilem ,myslalem ze jakis regulamin gdzies w zakamarkach forum sie czai o ktorym ja nie wiem nic ;] Ale skoro nie ma to pelen szacun! ^^ Też tak żem myśloł... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ale się nadmuchałem..., aż mi sie w łepetynie zakiwało Jeden pękł..ładne kwiatki/to takim dowcip, znacie?/, 19 pozostało, a ile dowiezionych w całości pozostanie? Oto efekt tego dymania: a u góry oczywiscie poznajecie, co to takiego? Nastepny w kolejce "do golenia" po Bristolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.