MareX Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Dobre!!! Muszę to zastosowac w praktyce. Weżmy sie i zróbcie... He, he! Właśnie, my tu gadu, gadu, a robota czeka, muszę sie wziąć i.... niestety zrobić :? Mam 20 szt. balonów do nadmuchania, bo po południu szykuje sie ogrooomna impreza urodzinowa. Wnusio wczoraj skończył 1 rok życia I jaki "zarąbisty" prezent mam dla niego...
Diakon Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Wnusio wczoraj skończył 1 rok życia I jaki "zarąbisty" prezent mam dla niego... Może zdradzisz co to? :roll:
MareX Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 He, he, chcielibyście wiedzieć... Nie powiem, bo synek też tu zagląda i jeszcze by zdradził wnusiowi tajemnicę Jak zrobie foty , to Wam zademonstruję. Na razie dmucham....balony.
alchemique Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 alchemique zauważyłeś że my nie mamy regulaminu ?? to cytaty z jego forum ?? Tak sie wlasnie dziwilem ,myslalem ze jakis regulamin gdzies w zakamarkach forum sie czai o ktorym ja nie wiem nic ;] Ale skoro nie ma to pelen szacun! ^^ Po co 20 balownow skoro dopiero 1 rok konczy ?
Diakon Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 [qTak sie wlasnie dziwilem ,myslalem ze jakis regulamin gdzies w zakamarkach forum sie czai o ktorym ja nie wiem nic ;] Ale skoro nie ma to pelen szacun! ^^ Też tak żem myśloł... :roll:
MareX Opublikowano 16 Grudnia 2006 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ale się nadmuchałem..., aż mi sie w łepetynie zakiwało Jeden pękł..ładne kwiatki/to takim dowcip, znacie?/, 19 pozostało, a ile dowiezionych w całości pozostanie? Oto efekt tego dymania: a u góry oczywiscie poznajecie, co to takiego? Nastepny w kolejce "do golenia" po Bristolu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.