SosQ Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witam wszystkich, ma na imie Michał, mieszkam w częstochowie mam 21 lat:) modelarstwo pod każdą postacią, w lato oblatywałem swójpierwszy model RC elektryk górnopłat miniMickey wiadomo trudne początki ale ze zniechęceniem niemiało to nic wspólnego teraz jestem w trakcie budowy statku Polsiekgo Ratownictwa Okrętowego "HALNY", nie dawno sie dowiedziąłem ze ktos sie nosi z zakupem jakiegoś sęsownego radia jak prezęt dla mnie :D:D więc bedzie mozna pomyśleć o jakimś sęsowniejszym latadle:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witaj.... Wrzuć jeszcze podpis i napisz skąd jesteś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.