baczek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 witam mam zamiar zacząć budowe camela (jak ktoś niewie to ten model ) oczywiście z depronu i troche balsy posiadam także 3 plany ale niewiwem czy moge je udostępnić mam tylko pytanie bo niewiem dokładnie jak się robi kadłuby z depronu a dokładniej te wszystkie wygięcia czy skleja sie z kilku cześci kadłub jak ktoś może mi pomóc to prosił bym o kontakt na gg nr jest w pasku pod tekstem dzięki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 jak ktoś chce moge mu podesłać plany na e-mail (oczywiście nie legalnie) ponieważ niemoge sie skątaktować z osobą od której je dostałem więc chyba moge niech admin albo moderator się wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 podpisuje sie pod usmiechem alchemiqa xDDD... baczek mam nadzieje ze zalapiesz o co chodzi? osatnio twoj post podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Plany otrzymałeś ode mnie sciągnoąłem je kiedyś z jakiejś strony gdzie były udostępnione, więc myślę że możesz je komuś przesłac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 milko dostałem jeszcze jedne plany od gościa z pwm ale niemoge sie z nim skontaktować ps o co chodzi z tą buźką alchemiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 oczywiście nie legalnie Nawet majac 13 lat powinienes sie domyslic... Robisz cos nielegalnie i publicznie o tym informujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 wyciołem już żeberka i zamieżam wyciąć wszystkie wręgi ps mam nadzieje że będe go robił wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.