Piotrek2136 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mam proźbe, czy możecie ocenić ten model, czy dobry jak na początek http://nastik.pl/focus-artf-nadajnika-p-213.html i czy jakość jest odpowiednia do ceny?
Leda_g Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam Może by się tak przywitać na forum w "Powitalni". Odnośnie tego modelu, to podobne pytania były już tutaj zadawane. Można trochę poszukać. Model jest fajny jak na swoją cene ale nie dla początkującego "lotnika". Jeżeli już latałeś i miałeś w powietrzu model z 2-godziny to możesz próbować. Widziałem ten model w Nastiku i wyglądał bardzo fajnie i wyposażenie też całkiem.
Barlu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Modelik ładny. Nie widziałem go Ale z filmu wynika że jest on szybki. Nie tylko z filmu... (np. profil wydaje się wąski/płaski) Ma około 200g (niecałe) ślinik nadmiaru... Czyli będzie pruł jak strzała... Podchodzi on pod coś do akrobacji, ale nie do końca :mrgreen: ) Tak jak kolega mówił... Polataj jeszcze troszkę, a potem spraw sobie takie coś :wink: (na dodanym wyposażeniu ma ok. 200g )
swirus Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ma około 200g (niecałe) ślinik nadmiaru... Czyli będzie pruł jak strzała...: Ciąg a prędkość to co innego, jak się mylę to przepraszam. A co do modelu hmm dolnopłat ? Poza tym Cena jest ok do wyposażenia.
Barlu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Cena tak... Znaczy nie wiem może ja się pomyliłem... Ale czym więcej mocy i więcej zapasu to powinno wpłynąć na prędkość trochę Nie mówimy tu oczywiście o jakiś wielkich różnicach prędkości. Ale na pewno w górę Ci szybciej pociągnie z takim nadmiarem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.