Piotrek2136 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mam proźbe, czy możecie ocenić ten model, czy dobry jak na początek http://nastik.pl/focus-artf-nadajnika-p-213.html i czy jakość jest odpowiednia do ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam Może by się tak przywitać na forum w "Powitalni". Odnośnie tego modelu, to podobne pytania były już tutaj zadawane. Można trochę poszukać. Model jest fajny jak na swoją cene ale nie dla początkującego "lotnika". Jeżeli już latałeś i miałeś w powietrzu model z 2-godziny to możesz próbować. Widziałem ten model w Nastiku i wyglądał bardzo fajnie i wyposażenie też całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Modelik ładny. Nie widziałem go Ale z filmu wynika że jest on szybki. Nie tylko z filmu... (np. profil wydaje się wąski/płaski) Ma około 200g (niecałe) ślinik nadmiaru... Czyli będzie pruł jak strzała... Podchodzi on pod coś do akrobacji, ale nie do końca :mrgreen: ) Tak jak kolega mówił... Polataj jeszcze troszkę, a potem spraw sobie takie coś :wink: (na dodanym wyposażeniu ma ok. 200g ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ma około 200g (niecałe) ślinik nadmiaru... Czyli będzie pruł jak strzała...: Ciąg a prędkość to co innego, jak się mylę to przepraszam. A co do modelu hmm dolnopłat ? Poza tym Cena jest ok do wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Cena tak... Znaczy nie wiem może ja się pomyliłem... Ale czym więcej mocy i więcej zapasu to powinno wpłynąć na prędkość trochę Nie mówimy tu oczywiście o jakiś wielkich różnicach prędkości. Ale na pewno w górę Ci szybciej pociągnie z takim nadmiarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.