Ryszard58 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Tym razem coś z "rur" czyli T-20 z Monogramu .Model dość sędziwy ale jednak urokliwy Model zrobiłem w nie bojowym malowaniu ,raczej w takim prosto z fabryki ,z stąd czyściutki i błyszczący niby Ferrari z salonu .Tym samym zawiodłem grono kolegów gustujących w poobijanych i zabłoconych maszynach. No ale cóż ,tak sobie umyśliłem i tak zrobiłem :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Model pięknie się prezentuje w tym malowaniu, ale jesteś niekonsekwentny. Skoro malowanie niebojowe, to po co te pociski podwieszone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Model pięknie się prezentuje w tym malowaniu, ale jesteś niekonsekwentny. Skoro malowanie niebojowe, to po co te pociski podwieszone? Niech te zdjęcia bęa odpowiedzią.A tak ze swojej strony dodam że jest to malowanie prototypu lub okazjonalne, na np.targi lotnicze .W tm przypadku Nie musiał być w kolorkach wojskowych ., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi