pulo29 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Na obrazku jest zaznaczone kolorem zielonym że tam się nakłada klej żeby łożysko przykleić od zewnętrznej ściany. I teraz moje pytanie jest takie czy tam gdzie jest zaznaczone na czerwono też się nakłada klej, ponieważ ostatnio na lotach oś mi się wykrzywiła i wymieniłem oś i teraz nie wiem czy oś się przykleja do łożyska czy tylko wsuwa i już. Z tego co na googlach wycztałem to tylko się od zewnątrz przykleja łożysko żeby do czegoś zamocować a wewnątrz się nic nie wkleja. Jak to z tym jest bo nie chce sobie silnika uszkodzić w razie czego. Prosze o pomoc i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 W zupelnosci wystarczy wklejenie od zewnatrz. Z reszta os silnika i tak musi byc w jakis sposob zabezpieczona, zeby nie odlecialo. Drobny luz, ktory wynika z charakteru tej blokady- pisze tu o zawleczce jest nawet potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 aha no to dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.