pulo29 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Na obrazku jest zaznaczone kolorem zielonym że tam się nakłada klej żeby łożysko przykleić od zewnętrznej ściany. I teraz moje pytanie jest takie czy tam gdzie jest zaznaczone na czerwono też się nakłada klej, ponieważ ostatnio na lotach oś mi się wykrzywiła i wymieniłem oś i teraz nie wiem czy oś się przykleja do łożyska czy tylko wsuwa i już. Z tego co na googlach wycztałem to tylko się od zewnątrz przykleja łożysko żeby do czegoś zamocować a wewnątrz się nic nie wkleja. Jak to z tym jest bo nie chce sobie silnika uszkodzić w razie czego. Prosze o pomoc i pozdrawiam!
Boogie Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 W zupelnosci wystarczy wklejenie od zewnatrz. Z reszta os silnika i tak musi byc w jakis sposob zabezpieczona, zeby nie odlecialo. Drobny luz, ktory wynika z charakteru tej blokady- pisze tu o zawleczce jest nawet potrzebny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.