cobra Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Czy któryś z Kolegów (raczej z Warszawy) dysponuje programatorem jak w temacie, do regulatorów TowerPro ACRO? Zakupiłem właśnie taki regulator i dopiero teraz zauważyłem, że można go programować tylko za pomocą programatora! Kosztuje on grosze, ale zanim nazbiera mi się rzeczy do kolejnego zamówienia to niestety troche potrwa. Po prostu podjechałbym i przeprogramował regulator Link do opisu programatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Właśnie doszedł do mnie programator i mam dwa pytania: 1. W funkcji 6 (battery type) jest wartość "0" i nie da się tego zmienić. Zgodnie z instrukcją tu powinno się dać określić typ ogniw Li-pol lub Li-jon. Czy da się u Was przestawić wartość na inną niż "0"? 2. Funkcja 7 (number of cells): da się określić od 2 do 10 cel. Czy jak określę 2 lub 3 cele, to automatycznie regulator wie, że są to cele Li-xx? Analogicznie - jak określę od 6 do 10 cel, to regulator wie, że są to cele Ni-xx (specyfikacja regulatora mówi, że obsługuje on 2-3 cele Li-pol i 6-10 cel Ni-mh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.