Geralt Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Więc śmigła Bambuli jeszcze się nie odważyłem założyć, ale zmierzyłem obroty. Na śmigle 15x7 obroty maksymalne to 7400. Jak pamiętam na 14X6 (też Pelikan) było 9100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Więc jestem już jakiś czas po próbach. Bambula dała nieznaczny przyrost ciągu - co potwierdza moje wcześniejsze próby. Radek ma rację na APC 15x4W to jest to co ten model i silnik potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 ufff... prawie bym zmienił śmigło w madmanie na jakieś o większym skoku. Po tym: APC 15x4W to jest to co ten model i silnik potrzebuje podpisuje się obiema rękami, chociaż bambula to też dobra alternatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.