Damiano Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam kolegów mam pytanie,w sklepie ABC-RC są aktualnie pakiety w promocyjnej cenie.Zastanawiam się czy warto je kupić bo cena jest atrakcyjna,waga dość niska a wydajność zadowalająca.Będę bardzo wdzięczny za szybkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Tak jak myślałem,nik ich nie używa(chyba) ale to nic nie ryzykując zakupiłem pakiet Dualsky 1750mAh 45c cena razy 2 w porównaniu z tigerem ale głowa spokojniejsza ze 100razy. Pozdrawiam forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 mam dokładnie ten pakiet dualsky i użytkuje go już 3 sezon bez problemowo, dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi