Gość Anonymous Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ratujcie! Jakiś czas temu, padł mi silnik, no i dzisiaj zamontowałem, nowy.... odpalam i zonk :cry: nie działa, po zamienieniu wtyczek siników jest tak samo.... Padł moduł? Da się coś jeszcze z tym zrobic? Pomócie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Formica Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Co do nadajnika i odbiornika.....Np walkera kompletnie nie dogadywała się z tzw normalnymi 35mhz nadajnikami i na odwrót....mało tego, przy próbie wsadzenia kwarcu odbiornika od Walkera spłonął odbiornik Jety. Mam nadzieję, że esky jest bardziej uniwersalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Co do nadajnika i odbiornika.....Np walkera kompletnie nie dogadywała się z tzw normalnymi 35mhz nadajnikami i na odwrót....mało tego, przy próbie wsadzenia kwarcu odbiornika od Walkera spłonął odbiornik Jety. Mam nadzieję, że esky jest bardziej uniwersalny. wlasnie testowalem esky odb. Nadajnik MX-12, kwarce od eskaja - nie dziala to ze soba. nie wiem czy mam ryzykowac wsadzenie kwarcy MX'a do odb esky.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk134 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 W esky na pewno działają kwarce Jeti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ja lamki używam z Sanwą RD6000. Mi kwarce E-sky też nie chciały działć ale z Hitecowymi w nadajniku i odbiorniku hula jak ta lala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Troche nie na temat, ale dlaczego ten wątek ciągle wisi mi w nowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Formica Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 cos sie podziało ja pisałem ale nie w tym temacie a tu takie cos heh dziwne....wczoraj jeszcze było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam99999 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 a moze pakiet nawalil naładowałeś go??? A regulator sie wogle zalacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.