Bruno Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam, Zna ktoś może z Was sklep z większym wyborem silników szczotkowych. Szukam czegoś podobnego wielkością do silniczka z serwa. Większość sklepów modelarskich jakie widziałem nie ma w swojej ofercie zbyt wielu silników tego typu. Nie ma się zresztą czemu dziwić bo wszyscy chyba latamy już na bezszczotkowcach. Mam jednak pewną dziwną konstrukcje niezbyt z lataniem związaną do której potrzebuje takiego cuda. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Mam kilka moge sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ciekawość mnie dopadła, jaka to konstrukcja ? Jeśli można wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Wystarczy wpisać w google-silniki szczotkowe i juz mamy, duży wybór.... http://www.modele.sk...iki-szczotkowe/ Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi