-==PEGAZ==- Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 No kurcze ... a ja się kiedyś głowiłem nad mocowaniem silnika ... a to takie proste !!! http://www.flyelectric.ukgateway.net/cdrom.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 tylko skąd wziac takie male lożysko 3mm srednicy wewnetrznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 tylko skąd wziac takie male lożysko 3mm srednicy wewnetrznej? www.allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Gość z Błonia, BLONEX II czy coś takeigo, brałem od niego 50szt po 1,2zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 1,2zł za 50szt. czy za 1szt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 50szt po 1,2zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Wydaje się, że zostałem źle zrozumiany ... http://www.flyelectric.ukgateway.net/cd14.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 jakoś to mocowanie mnie nie przekonuje. Idea jest ok, ale jakby trochę wymaga dopracowania. Po pierwsze te wkręty w drewnie mi się nie podobają, mogą sie obluzować po kolejnych twardszych lądowaniach. Po drugie i tak cały dziób jest do wymiany po crashu, bo się wkręty wyrwą z kołka. Brak łatwowymienialnego elementu-bezpiecznika przejmującego całą energię. Ale jakem rzekł - pomysł wyjściowy niezły - będę go miał w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.