adam99999 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Siemka tak jak w temacie czy jest moze jakis pilot z Olsztyna lub okolic??? Ja jestem z Biskupca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Cześć ja jestem z pod Barczewa to jakieś 20 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barabasz Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam, a o jakiego pilota Tobie chodzi:szybowcowego, samolotowego a może modelarza RC (modeli sterowanych radiem)? Ja jestem z Olsztyna, ale samolotami nie latałem, niestety... . Poza tym wszystko się zgadza Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam99999 Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ja aktualnei mam heli lama V3 i teraz skonczylem budowe RWD 5 czekam tylko na elektronike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.