Skocz do zawartości

Allegro Sky Lady

Gacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazlem ciekawą oferte sky lady. klik

Pisze ze jesst nieuzywany i że leżał u tego kogos ponad 2 lata. Ale zastanawiam sie czy warto patrzac na to ze jak narazie Cena w aukcji wynosi prawie 203 zł a nowy skylady ale II kosztuje w Nasik.pl 350zl wiec jest to w sumie atrakcyjna oferta.Sprzedawca jest totalnie w modelarstwie zielony z tego co mi napisał nie wie czy pakiety sa w dobrym stanie bo nieumie tego złozyc.

Ja jako również totalnie zielony obawiam sie czy lpakiety sa dobre. Czy niezaszkodziło im te 2 lata leżenia. Czekam naszybkie odpowiedzi ponieważ aukcja jutro zostaje zamknieta.

Opublikowano
Ja jako również totalnie zielony obawiam sie czy lipole sa dobre.

Na pewno nie są dobre bo tam żadnych lipoli niema. Są natomiast pakiety NiMH.

Opublikowano

Pierwsza sprawa to SkyLady nie ma Lipoli tylko aku NiMH a to jest różnica oraz w nowym zestawie jest raczej jeden pakiet a nie dwa. Jeżeli aku były naładowane to dwa lata nie mogły zaszkodzić, chyba że model leżał w wilgoci.

Opublikowano
Cena w aukcji wynosi prawie 203 zł a nowy skylady ale II kosztuje w Nasik.pl 350zl

Co ciekawe ta z aukcji poszła za 345+przesyłka :shock:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.