Gacek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Znalazlem ciekawą oferte sky lady. klik Pisze ze jesst nieuzywany i że leżał u tego kogos ponad 2 lata. Ale zastanawiam sie czy warto patrzac na to ze jak narazie Cena w aukcji wynosi prawie 203 zł a nowy skylady ale II kosztuje w Nasik.pl 350zl wiec jest to w sumie atrakcyjna oferta.Sprzedawca jest totalnie w modelarstwie zielony z tego co mi napisał nie wie czy pakiety sa w dobrym stanie bo nieumie tego złozyc. Ja jako również totalnie zielony obawiam sie czy lpakiety sa dobre. Czy niezaszkodziło im te 2 lata leżenia. Czekam naszybkie odpowiedzi ponieważ aukcja jutro zostaje zamknieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ja jako również totalnie zielony obawiam sie czy lipole sa dobre. Na pewno nie są dobre bo tam żadnych lipoli niema. Są natomiast pakiety NiMH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 :oops: Aha Przepraszam jak już mówilem Jestem zielony. :oops: A czy mogloby im zaszkodzic te 2 lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Pierwsza sprawa to SkyLady nie ma Lipoli tylko aku NiMH a to jest różnica oraz w nowym zestawie jest raczej jeden pakiet a nie dwa. Jeżeli aku były naładowane to dwa lata nie mogły zaszkodzić, chyba że model leżał w wilgoci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Własciciel twierdzi ze nic niebylo skladane ani próbowane czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Cena w aukcji wynosi prawie 203 zł a nowy skylady ale II kosztuje w Nasik.pl 350zl Co ciekawe ta z aukcji poszła za 345+przesyłka :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 No Wiem sam byłem zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.