pabloo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Cześć. Dzięki za odpowiedź, dużo mi wyjaśniła (zdjęcia). Powiedz mi jeszcze czy serwa masz podłączone bezpośrednio do odbiornika? chodzi o wydatek prądowy, czy odbiornik daje radę?. Na pierwszym zdjęciu widzę że w silniku brak wydechu, czy dwusuw nie potrzebuje tłumika jako dyfuzora? Pomimo wagi silnika całą elektronikę umieściłeś z przodu ze względu na wyważenie czy łatwość połączeń? Na fotkach z budowy zauważyłem że statecznik poziomy i pionowy wraz ze sterami wykonane są jako kanapka balsa,???,balsa, czy to EPP? Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź i zabieram sie za budowę skrzydła - na początek. Moje muszę zrobić dzielone ze względu na przechowywanie i transport na łąkę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Tak serwa bezpośrednio do odbiornika odbiornik assan zasilanie bezpośrednio 2 cele fife serwa po 12 kg za duże ale takie miałem.Mój wydech zamulał mi silnik jakaś dziwna konstrukcja a zwykłej puszki nie chciało mi się robić.Pionowy jest na kanapkę styro balsa a poziomy zmieniłem na kratownice na zdjęciu widać kanapkę ale jest kratownica.Wyważenie i łatwość podłączenie teraz bym dodał z 5 cm z przodu i było by trochę luzniej z gratami ale mimo to i tak wszystko dało się wyważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 witam!odgrzewam kotleta ale bardzo zainteresował mnie ten model bo mam zamiar coś takiego stworzyć tylko o trochę większej rozpiętości . model jest dokładnie taki jaki mi potrzeba do zrzutu dwóch spadochroniarzy RC ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr21 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Przepraszam wpisałem się nie w ten post co trzeba. Sory Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi