Elkojote Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ale czego można się na takim pioneerze jeszcze nowego nauczyć, przecież do akrobacji to on się nie nadaje? Myślę ze taki Pioneer może Cie jeszcze baaardzo wiele nauczyć , chyba ze już latasz jak ten kolega to raczej już nic nie nauczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Klasyk, co by się nie działo i o betopodobny klon chodziło to ten film się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Myślę ze taki Pioneer może Cie jeszcze baaardzo wiele nauczyć , chyba ze już latasz jak ten kolega to raczej już nic nie nauczy . Nie, do takiej wprawy to mi jeszcze daleko.. Pierwszy raz widzę ten film, pilot faktycznie niezły..Ale szczerze mówiąc, nie kręcą mnie specjalnie akrobacje. Może i można się jeszcze wiele nauczyć takim modelem, ale ja jednak preferuje bardziej spokojny sposób latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi