Piotrek17 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witam. Na imię mam Piotr, a modelarstwem interesuje się praktycznie od najmłodszych lat. Wszystko zaczęło się od klocków Teraz siedzę w większości z dziedzin naszego hobby ( no może oprócz kartonowego, trochę kiepsko mi to wychodzi :/ ) I tak już w sumie czwarty (chyba) rok idzie odkąd zacząłem chodzić na zajęcia modelarskie w Kołaczkowie. Tam nakleiłem się mnóstwo rzutek, rakiet, szybowców typu "Jaskółka", gumówek i innych różnego typu modeli. Całą dotychczasową wiedzę przekazał mi pan Jarosław Bulczyński, który zmarł 11 sierpnia 2013r Był to dla mnie ogromny szok. Zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ bardzo wiele mu zawdzięczam, między innymi pomogło mi w budowie mojego pierwszego samolotu RC ( Piper EPP z Cyber-Fly) czy żaglówki JIF-65. Obecnie dłubie sobie depronowego Griffona 2000 z planów Mark'a Portera pomniejszonymi o 30%. Mam nadzieję, że grono forumowiczów przyjmie mnie miło na tym forum. Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi