JJKILLER Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Witam wszystkich, bardzo serdecznie. Mieszkam w Warszawie, na muranowie i dopiero zaczynam przygodę z RC, Modelarstwo nie jest mi obce ponieważ od wielu lat zajmuję się modelarstwem plastikowym, w którym zawsze znajdę jakieś "fabryczne babole" kwalifikujące model do udoskonalenia Do RC skłonił mnie kolega, który latał Lamą v3 (e-sky), i po kilku latach przesiadł się na T-rex 600 z łopatami asymetrycznymi. Na chwilę obecną przymiarki robię do e-sky Lama v4, Hunter, lub Big Lama, ale zanim się na coś zdecyduję to najpierw chcę polatać na jakimś symulatorze RC. Na razie polatałem trochę na ClearView, i na dwuwirniku idzie mi nawet przyzwoicie, (jednowirnikowe jakoś mi jeszcze nie latają). Do sterowania mam na razie joypada Esperanza EG102 na potencjometrach, ale znajomy powiedział że jak odzyska swoje "ślepe" radio z kablem USB, i płytkę od Lamy, to mi to pożyczy żebym się już do radia przyzwyczajał. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, JJKILLER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi