szczurekoo7 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam. Od 1 roku zajmuje sie modelarstwem R/C. Posiadam już model motoszybowca i Lame v3. Teraz chciałbym się przerzucić na coś większego. Myślę o akrobacie o rozpiętości skrzydeł minimum 1m. Może być to model ARF, jak również plany. Jeszcze dokładnie nie wiem czy chce coś kupić, czy zrobić od podstaw. Dodam jeszcze, że biernie ćwiczę na Aerofly. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Polecam Speed 400 Aero lub TOTO 4 , wystarczy poszykać na forum coś sie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Sam polecam model speeda 400. Bardzo prosty model i tani w wykonaniu. Gdybys chciał kupic ARF to polecam ten oto model http://www.modelpartner.ig.pl/modele/elektryki/meltingep/meltingep.html Ogladałem go i jest bardzo starannie wykonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczurekoo7 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dzięki za pomoc. Spodobał mi się ten model i niedługo rozpoczynam budowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.