Kubutek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Jakie dzwignie serw polecacie na lotki i wysokość do serw 1501MG POwerHD (lotki) i Alturn ADS-966MG (wysokość)? Serwa siedzą w modelu YAKa 54 RC Pilot. Oczywiście SWB 1,5" byłyby pewnie najtrafniejszym rozwiązaniem ale 41zł sztuka;/ - może jest coś równie trafnego? I czym różnią się TE DŹWIGNIE ? - Jakie są różnice między Hitecem, JR a Futabą/Savox? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubutek Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Nigdy nie robiłem zakupów z "zagramanicy" - no ale 6 dolców za dzwignie to przekonuje Czyli nic innego w rodzimych stronach nie mam do wyboru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Tower Pro robi bardzo fajne dźwignie nie ustępujące tym z SWB http://www.modelarski.com/produkt-aa,10251.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tower Pro robi bardzo fajne dźwignie nie ustępujące tym z SWB http://www.modelarski.com/produkt-aa,10251.html Tak solidnie wyglądają tylko że ząbki mają w połowie głębokości, sama dźwignia zapewne wytrzyma tyle co SWB ale ząbki już nie a na pewno w dużych akrobatach. Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 te dźwignie które polecił Radek mam w dwóch modelach benzynowych 2,2m i sprawują się bez zastrzeżeń.jedynym mankamentem mogą okazać się te śrubki imbusowe które ściskają orczyk na wieloklinie serwa,przy mocniejszym dokręcaniu mogą po prostu pękać.wystarczy je wymienić na polski "zamiennik" i po problemie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi