Ryszard58 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 :jupi2: Ufff..wreszcie dobrnąłem do szczęśliwego końca . Model wyszedł jak wyszedł . A ja ze swojej strony napiszę tak ,gdyby mi ktoś proponował jeszcze raz go robć to nawet za 2 000!! bym go nie kleił .No może w tedy gyby ktoś by wypuśćil go z plastiku :)/ Jest pewna granica w modelach żywicznych ,której raczej nie powinno się przekraczać (mówię tu o wielkości ) Piszę to ze 100% przekonaniem No ale wracając do modelu ,to zrobilem go w malowaniu (jeżeli można nazwać gole aluminium malowaniem ) z7 Pułku Lotnictwa Bombowego I to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intermodel Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ładnie Ci wyszedł W jakiej jest skali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ładnie Ci wyszedł W jakiej jest skali? Ładnie Ci wyszedł W jakiej jest skali? 1:48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi