spad Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 witam do głowy wpadł mi taki pomysł: a gdyby tak zrobić małego edge-a 540 na podstawie planów od lil ripper-a ? chodzi mi dokładnie o plany edge 540 ale tak zrobione aby składało się to jak klocki tak jak w/w model lil ripper może już takie plany są? rozmiar taki sam jak lil ripper skrzydło - "deska" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Mogę je dla Cb opracować, bo mam dzisiaj czas . EDIT: Co Ty na to? EDIT #2: Zaznaczone na czerwono wręgi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 jak byś miał chwilke to czemu nie ja też coś kombinuje w corelu pozdrawiam a oto moje wstępne wypociny z poruwnaniem z Ripperem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi