Adampl Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Hej, zakupiłem na allegro zasilacz XBOX 203W bez kabla zasilającego, ponieważ w opisie była informacja, że można użyć kabel do komputera. Zasilacz wygląda tak http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/34/50/22/60/3450226068 jak zobaczycie to w wejściu zasilania znajduję się taki "plastik", a w kablu zasilacza powinien być rowek - co to jest? Czy mogę odpiłować ten wystający plastik i będzie działać z kablem zasilającym komputer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Jaki plastik ?? - kup NORMALNY kabel do zasilacza do PC'ta ( komputera ) ... A ten kabel co na zdjęciu to kabel 12 V. edit - sorry, ale zauważyłem później bo w moich zasilaczach z XBoxa nic nie było i nic nie musiałem odcinać - TAK - możesz zlikwidować i będzie działac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adampl Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Dzięki wszystko działa tak jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi