KASKADER Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Witam! Mam zamiar nabyć pierwsza aparatorę. Moje wymagania: - duży zasięg (1km starczy) -łatwa w obsłudze -jak najtańsza (limit 500zł) -najlepiej do wszystkich rodzaji modeli lub tylko do samolotów -6CH< Myślałem nad turingy x9. Pytanie do właścicieli tej aparatóry: jak się sprawuje? Jeszcze jedno pytanie: czy lepiej odpuścić x9 i zbierać na hitec optic 6? Z góry dziekuję.
Zefirek Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Witam! Mam zamiar nabyć pierwsza aparatorę. Moje wymagania: - duży zasięg (1km starczy) -łatwa w obsłudze -jak najtańsza (limit 500zł) -najlepiej do wszystkich rodzaji modeli lub tylko do samolotów -6CH< Myślałem nad turingy x9. Pytanie do właścicieli tej aparatóry: jak się sprawuje? Jeszcze jedno pytanie: czy lepiej odpuścić x9 i zbierać na hitec optic 6? Z góry dziekuję. Kup aparaturę Turnigy 9x - w zupełności Ci wystarczy na początek.
Volleyboy Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Ja bym kupił Optica 6. ( może dlatego że właśnie ją posiadam ) bardzo dobry sprzęt i ja jestem zadowolony. Pamiętaj że apki nie wymienia się co 6 miesięcy można kupić używana ( o taki sprzęt raczej się dba więc można kupić ). Choć i rację mają Ci którzy proponują T9. Na początek to nawet za dużo ma kanałów ale wystarczy w zupełności i posłuży zapewne. Znam również ludzi którzy latają na aurorze i twierdzą że jak by mieli 2 raz kupić apke to było by to właśnie T9. Jak by było faktycznie? Nie wiem. Ja osobiście jestem zdania że na nadajniku nie wolno oszczędzać. Tym kierujemy w powietrzu czasem nawet kilka tysięcy złotych. Tak więc zakup aparatury powinien być raczej przemyślany Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
noker Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/39882-jaka-aparature
Rekomendowane odpowiedzi