ublizzard Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Znalazłem taką oto tabelkę dotyczącą tego silnika: Zalecają w niej śmigła 10x4,7 oraz 11x3,8, prądy max odpowiednio 15A i 18A. Ja chciałbym założyć śmigło składane 11x6. Jaki będzie prąd maksymalny w stosunku do śmigła 11x3,8? Wydaje mi się, że większy. A jeśli większy, to czy regulator na 25A wytrzyma to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 http://www.ecalc.ch/motorcalc.htm?ecalc&lang=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ublizzard Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Świetny kalkulator, nie znałem go wcześniej. Wyszły mi takie wyniki: Czyli jeśli dobrze rozumiem to maksymalny prąd popłynie mi 8,7A ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi