Skocz do zawartości

Silnik i regirel 3F pomózcie wybrac

Freeze-F1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam podobny silnik (chciałem kupić ten co wymieniłeś, ale sklep mi jakoś nie odpisywał i kupiłem inny :D ).

Zobacz tutaj, silnik i regulator z polskich sklepów http://alexrc.com/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=6684&highlight=konwersja

Jeżeli chodzi o duże regulatory, a jeszcze nie kupiłeś to mam też taki: http://www.himodel.com/electric/TP-65A_Brushless_Speed_Control_ESC.php

Jest TANI i działa, nic więcej dobrego ani złego nie mogę o nim napisać :D

PS Po zerknięciu na link ze strony Alexa zobaczyłem, że tyle się z tym moim pierwszym dużym silnikiem elektrycznym działo :D

Opublikowano

Ciekaw jestem czy piszesz to na podstawie własnych doświadczeń czy ogulnie panującej opinii mam znajomych którzy niemaja zbyt zasobnych kieszeni i zmuszeni są korzystac z tych 'chińskich shitów' i nie spotkałem sie z negatywnymi wypowiedziami tak wiec nie powielajmy złych opinii bo ktos tam giedyś i coś a oni też juz znają prawa rynku (chińczycy) i wyroby są coraz lepsze a i tańsze od renomowanych gdzie w wielu wypadkach płacimy za nazwe ,sądze ze dla wielu młodych jaki starszych ludzi o niezbyt wys dochodach jest to bardzo dobra alternatywa

pozdrawiam

PS nie sa takie złe jak niektórzy sądzą sa coraz lepsze

Opublikowano
wyroby są coraz lepsze a i tańsze od renomowanych

W tym konkretnym przypadku Twoja teoria nie ma zastosowania.

Ceny są porównywalne... A sprzęt z górnej półki...

Opublikowano

Porównywalne ceny = chińczyk+marka.

Dopiero jak kupujemy coś znacznie droższego z dobrą marką to możemy mówić o "lepszej jakości".

Już się na tym przejechałem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.