romciu Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam,poradzono mi budowę zefirak i mam co do niego kilka pytań : -jakiego użyć w modelu śmigła ; -czy mogę zbudować skrzydła z pianki EPP; -oraz jak je wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 odpowiedzi udzielono juz wielokrotnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romciu Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 no jakoś nie znalazłem na te pytania odp. :/ ,i ponawiam je :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Poczytaj ten watek na poczatek - sporo sie wyjasni kliknij TU Na szybko - smiglo zalezy od silnika jaki uzyjesz, i od tego czy masz podwozie czy nie... czy mogę zbudować skrzydła z pianki EPP; -mozesz - jesli potrafisz oraz jak je wykonać -jak wszystkie inne - wytnij PS. polak Polak - z duzej literki powinno byc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.