Nav Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Witam wszystkich Forumowiczów, Jestem studentem z Politechniki Gdańskiej, niestety z żadnego z kierunków elektronicznych ani mechanicznych. Chcę zdobyć w miarę szeroką wiedzę na temat zasady działania i budowy multikopterów, ponieważ chcę zbudować quadrokopter. Choć nie planuję nic więcej, to kto wie, co będzie jak już zagłębie się w temat modelowania Moimi zainteresowaniami są kowalstwo, podróże i motocykle. Może podczas budowy mojego modelu dojdzie jeszcze jedno hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Witam Przeczytaj http://pfmrc.eu/inde...e-pisac-postow/ bo zamiast miło zacząć przygodę z forum dostaniesz ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nav Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Widzę, że ogólne zasady etyki panujące na forach to za mało Profil zaktualizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi