armand Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Miały być w tym roku chyba Europy, ale słyszałem, że ma ich nie być - prawda to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:figol:. Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Mają być ale MISTRZOSTWA ŚWIATA:) Cieszy mnie to bo mają się odbyc w Kruszynie na naszym lotnisku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Armand , tutaj: http://www.mlik.pl/doc/Kalendarz_2008_projekt_7-01-2008.pdf Mnie to się podoba , nie muszę daleko jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Kostek, tak to jest w kalendarzu imprez ale słyszałem, że wycofaliśmy się z organizacji tych zawodów, F3A i uwięzi też. Nie wiem czy to prawda, dlatego pytam może ktoś wie napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Mistrzostwa Świata Makiet F4 B, C i F4B Junior (F4B Junior - pierwszy raz ) i dodatkowo Międzynarodowe Zawody Makiet F4G - Gigant (jest to przemianowana klas F4CX) jak najbardziej się odbędą !! we Włocławku Oficjalna strona : http://www.scalemodel2008wch.w3wl.pl/ Byłem na MŚ i ME warto pojechać i zobaczyć , coś pięknego. Pozdrawiam ! Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Pierwszy weekend rozpoczęcie zawodów we Włocławku, drugi weekend - Piknik na Żarze. No to chyba sobie pojeżdzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.