Ryszard58 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Model jak w tytule ,z jedną wzmianką, że oryginalnie to model jest z firmy Monogram z 1965 r odświeżony i przepakowany do pudła Revlla . W tym modelu ,bardzo dobrej jakości są też kalki . A reszta to staroć ,w którym przyznam się bez bicia nic nie poprawiałem .Dziwi mnie to ze przez tyle lat nikt nie pokusił się aby go poprawić ,przynajmniej zrobić wgłębne linie ,nie mówiąc już o bogatszym kokpicie ,tym bardziej że jest tam dość spora "szklarnia" Model zrobiłem w takich dość papuzich barwach , zbyt wiele modeli tej maszyny jest w tradycyjnych malowaniach marynarki USA ,to znaczy niebieskie ,albo szare co wydawało mi sie zbyt nudne ,ten przynajmniej jest kolorowy. Model w barwach Corpus Christie ,TX 1942 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexus6 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ładny modelik. Sam nabrałem ochoty aby coś skleić. Latam tym samolotem w war thunder i muszę powiedzieć, że jako samolot jest beznadziejny. Ale wygląda fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi