Maybach Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam! Jestem z Torunia mam 16 lat i niedawno zaczęło mnie pasjonować modelarstwo. Trochę już wiem, ale moja wiedza i tak jest mała... Zbudowałem poduszkowca RC (post już jest) i czekam teraz tylko na aparaturę dwa pakiety akku i takie małe dodatki (np. dźwignia itp.) Pozdrawiam wszystkich i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam kolejnego Kolegę z pasją! Fajny ten nielot /trochę jednak "lot"/ i czekamy na następne modele, takie bardziej latające... Także życzę wesołych i pogodnych świąt i pomyśności w nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam . Jeśli chodzi o wiedzę - www.piotrp.de - dużo ciekawych artykułów. Oprócz tego cała masa innych stron.... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.