konrad 29 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam Posiadam wiele planów modeli w formacie papierowym poszukuję kogoś kto w zamian za plany papierowe odeśle mi skany w formacie tiff 200 dpi Plany : Lysander , Huricane , Zulu ,Cap 21, Mustang ,Euro fighter. Następne z Guillows to : Zero , FW 190 , Sop with Camel, F4U F , Meshersmit ,
spoco Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 w jakim formacie? 1:1 czy skalowane?
rapier Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Jakie są to formaty papieru? I jakie to modele? Tzn. Jakie napędy, rozpiętości. Możesz wstawić fotkę np. Euro fightera jaka szczegółowo?. W Podejmę się skanowania. Daj znać na pm. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Jakie są to formaty papieru? I jakie to modele? Tzn. Jakie napędy, rozpiętości. Możesz wstawić fotkę np. Euro fightera jaka szczegółowość tych planów jest ?. W Podejmę się skanowania. Daj znać na pm. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi