konrad 29 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam wszystkich Niedawno zakupiłem nowy silnik z ebay AMG 30 cc . Silnik to dokładna kopia DLE 30 z tym wyjątkiem że gażnik to walbro z automatycznym wyłączaniem ssania , zapłon rexel przystosowany do Lipol. Jeszcze go nie odpalałem ale czytałem dużo na RCG i ludzie go chwalą . Czy ktoś się może spotkał z tym silnikiem ? http://www.ebay.co.uk/itm/New-AGM30-30cc-Gasoline-Engine-Petrol-Engine-VS-DLE-30cc-Gas-Engine-1-Y-Warranty-/231086619626?pt=UK_ToysGames_RadioControlled_JN&hash=item35cdd5fbea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek27 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 cześć mam kolege na śląsku który posada ten silnik juz drugi rok ...podzas rozmowy z nim powiedzial że DLE ma poważną konkurencje!To jest własnie kopia silnika DLE i obawiam sie ze materialy uzyte do AMG sa identyzne a moze nawet ten silnik dlużej posłuży niż DLE a jaka cena...,w kazdym razie kolega jest bardzo zadowolony z motorka i poleca go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad 29 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Silnik kupiłem na aukcji i wraz z przesyłką kosztował 140 Euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meny Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Proponuje zobaczyć to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad 29 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 No to wygląda na to że ktoś wpadł na pomysł jak sprzedać odpadki z DLE . Po obejrzeniu filmiku rozkręciłem silnik w środku wygląda dobrze, tłok pochodzi z DLE , łożyska w porządku , jedynie nakrętka wału skrzywiona tak ze widać gołym okiem , piasta jest prosta ale nie siedzi ciasno na wale (do wymiany). Oprócz tych dwóch rzeczy nie moge nic złego powiedzieć o silniku jakość wykonania jak DLE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi