adrian1515 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam, chciałbym zapoznać się z wszystkimi kategoriami, informacjami i w ogóle wszystkiego na temat tego co zanjduje sie w tym dziale http://pfmrc.eu/index.php?/forum/97-ogloszenia-aeroklubu-polskiego/ 1. Chodzi mi o to czy np. ja z zwyklm modelem np. (odrzutowcem) mógłbym startowac w jakiś zawodach? 2. Jak zanleźć miejscowości w których coś się dzieje (jakieś zawody)? No ogólnie poszukuje całego infa o tym, bo jestem w tym zielony, a chciałbym sie zapoznać, tak jak przychodziło się kiedys do szkoł i dowiadywało się w tej szkole jakie są realizowane zawody tak i ja myśle, że mi wszystko powiecie na czym to polega, co trzeba tam reprezentować, gdzie znaleźć jakąś informacje (kiedy, o której są jakieś zawody, spotkania)? Chciałym w coś takiego się kiedyś zaangażować. Przepraszam jak zły dzial, ale nie wiem gdzie cos takiego umieścić ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi