Peter Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Co prawda to nie temat E-sky ale moze zinteresowac .Ale temat dotyczyl ,,taniej i dobrej" oraz balansera. http://modelarze.wroclaw.pl/viewtopic.php?p=416#416 Moze nie dostane krawata za prezentacje tego co pisze na innym forum :oops: Mysle ze odpytamy z tego tematu dokladnie nowego moderatora dzialu elektronika :lol2: Ponoc juz dostal klucze do tej szufladki :lol2: Sprawa sie wydala przy okazji testow kontrolera Li-Po (czyli zadzialal :devil: ) Jakos za szybko (na moje oko) wylaczyl silnik.Co ciekawe,na ESC latalem jak zawsze,napiecia po naladowaniu byly +/- rowne.Ale ze cele moga byc nierowno naladowane-pojemnosc- nie wpadlem na to. Bo tak nawiasem mowiac to jest jedna z przyczyn zgonu bateri,mimo uzywania balansera. Jakos mi to nie do konca pasuje,albo nie trybie wszystkiego. Ktos napisze madre slowo?
radek872 Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 4.25 na cele czy aby nie za duzo :lol2: nawet moja ładowarka z balancerem za 259zł wie ze 4.2 na wsystkich celach i koniec
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.