Kuba_s Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam wszystkich, mam na imię Kuba i dopiero rozpoczynam swoją przygodę z modelarstwem. To znaczy zaczynałem od samolotów gotowych 2 kanałowych teraz mam moto-szybowiec 3 kanałowy i wprawiam się w lataniu . Kiedyś zbudowałem zestaw KIT szybowca wolnolatającego. Ale głównie bardzo podobają mi się samoloty wykonane z depronu i do wykonania samemu takiego będe dążył. Na pewno będe miał jeszcze wiele pytań. A narazie serdecznie pozdrawiam wszystkich modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam.Miłego postowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 witam :jupi: :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.