alansiu123 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam, Tak jak w temacie czy posiada ktoś instrukcje po polsku do tej ładowarki :?: A tak przy okazji co sądzicie o tej właśnie ładowarce :?: Z góry dzięki. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Mam ta ładowarke tylko z innym napisem ten sam układ z balancerem w innej obudowie kupiłem za 259zł jestem zadowolony.Instrukcji po PL nie dostałem, ale jezeli masz jakies pytania to Ci pomoge Ogólnie jestem z niej zadowolony troche lipa ze nie ma rozładowania nie wiem moze w programie nicd bedzie sama rozładowywac zobaczymy jeszcze nie ładowałem cel nicd Mam dokładnie tą z tego co widze na wyswietlaczu w tej twojej jest to samo http://rcsklep.pl/product_info.php?cPath=29&products_id=310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Instrukcja w sumie okazuje się nie potrzebna poniewaz po włączeniu ładowarki wszystko robi się dość intuicyjnie, a co do samej ładowarki to brakuje mi troche funkcji rozładowanie ale trudno, nie można miec wszystkiego. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.