Szelbi Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Potrzebuje pomocy w budowie silnika parowego i reszty.Z czego go zrobić i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 W którymś numerze "Młodego Technika" był opis jak zrobić. Jak go znajdę to postaram zeskanować lub zrobić fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 ja mam tego młodego technika ale bez okładki więc niewiem który to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 MVVS to wyślij mi,prosił bym!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Artykuł jest w Młodym Techniku z czerwca 2006 i opisuje budowę łodzi z napędem bocznokołowym i silnikiem parowym. Porobiłem zdjęcia całego artykułu (nie jest to może najlepsza jakość ale powinna starczyć). http://rapidshare.com/files/88879910/Mlody_Technik_artykul__Bocznokolowiec_z_napedem_parowym_.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Wyślij mi to na emaila :szelag1@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 A nie możesz ściągnąć z rapidshare? Ja mam prędkość wysyłania tylko 8kb/s więc jakbym miał każdemu wysyłać to bym musiał tylko wysyłać... Wstawiłem na rapidshare, żeby też inni mogli ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Mam problem mam za małe ciśnienie w kotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Mam problem mam za małe ciśnienie w kotle. Za dużo informacji ;/ Runtime Error .... A kocioł szczelny? Czym palisz i jak długo? Zdjęcie by się przydało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Tłok ma średnice 9mm,kocioł jest z puszki po farbie,koło zamachowe jest na łożyskach plany tego silnika mam z: http://eltop.bitel.lublin.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Tłok ma średnice 9mm,kocioł jest z puszki po farbie,koło zamachowe jest na łożyskach plany tego silnika mam z: http://eltop.bitel.lublin.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=11 To chyba palenisko masz za słabe lub za szybko zrezygnowałeś . Ostatecznie może być za duże koło zamachowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Jest do planów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie działa bo zrobiłeś silnik ,,parowi" a chyba chciałeś parowy ? Popatrz na tytuł tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 A to przepraszam za błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Przewodu średnica od przepływu pary ma znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.