Bartasek Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Mam już pare modeli na oku ale chciałem się was zapytać.. Jaki jest najlepszy model do driftu.? Tak aby kosztował do 400lub może tak do 450zł.. Jeżeli takie są. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 a nie chcesz poszukać sobie forum o tematyce modeli samochodowych? będzie Ci łatwiej uzyskać jakieś informacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Mogę ale wolałbym tez od was jakiejś propozycji usłyszeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 pogadaj z chłopakami z tego forum : http://www.torunrallyteam.fora.pl/ oni bawią się tylko samochodami :mrgreen: :mrgreen: i najlepiej ci doradza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Dzięki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.