Pablo_433 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 nowy model na nowy sezon - 4 metrowy model ASK21 zrobiony w firmie Planet-Hobby ,Kupiłem w Austrii w sklepie Lindiger .Zrobiłem kabinke a zostało zamontować serwa HS645MG 4 sztuki ,mocny chińczyk na wyczep [12kg.] hamulce w skrzydle elektryczne oraz koła ,ster kierunku linki ster wysokości mocny bowden ale do wiosny to jeszcze daleko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 ładne cudeńko, będziesz nim w termice krążył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tak do lotów termicznych dlatego ,ze profil wygląda na HQ i kształt płatów jest dobry ,jest to szybowiec tej samej klasy co nasz Puchacz ,więc wariometr pod kabine i żeglować po niebie za termiką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Mam nadzieję że polatamy razem nad Jaworzynką [ żar 2014 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 silesia -Pawle na ŻAR 2014 to mam uszykowaną Salamandre ,która pasuje na loty w tym miejscu - Historycznie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ale czy ta salamandra robi wziuuuu nad pasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 to jest prawie dziewica raz tylko przeleciana w pażdzierniku ,myśle ,że wzzzzziuuuuu to nie da rady -oldtimer??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strix3 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Gratuluję kolejnego nabytku, jest piękny jak oczywiście reszta Twojego hangaru.Pozdrawiam Marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi