wosiekpl Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam Jak mozesz to podaj wiecej szczegolow a co do wieku twojego Taty to niewiele jest starszy ode mnie bo tylko piec lat , he , he Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=wgjJsj1Bcnk tu jest filmik który niedawno nagrałem mam nadzieje ze pomogłem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiekpl Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam Dzieki za porady , z tego co widzialem na You Tube to w ten sposob co opisujesz mozna dodac nowe modele do nauki. Ja poki co zostane z tymi modelami ktore ma program i nan nich bede probowal uczyc sie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.