ŁukaszBełchatów Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam. W styczniu wyjeżdżam do Bułgarii na jakieś 2 miesiące do pracy. Chciałbym się zapytać osób rozeznanych w temacie jakie są tam ceny artykułów modelarskich? I czy opłaca się szukać tam sklepów modelarskich w celu zrobienia zakupów? Chodzi mi dokładnie o zestawy modeli kit oraz o odbiorniki. Jeżeli ktoś posiada taką wiedzę to proszę o podpowiedzi. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauberx009 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ciężko określić, jednak polecam ---> google.pl w tłumaczu wpisz "sklep modelarski" albo cos w tym stylu, poszukaj, przelicz ceny. Ja tak szukałem kiedy przejeżdżałem przez węgry, no i powiem ze sie opłacało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszBełchatów Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Miałem nadzieję, że ktoś już przerobił ten temat i będę miał wiadomości z tzw. pierwszej ręki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi