paradoxium Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam szanowne grono modelarzy. Jestem z Warszawy i mam 23 lata. Już kiedyś chciałem składać modele zdalnie sterowane, jednak obrałem nico inną ścieżkę w życiu czyli informatyka. Złożyłem kilka modeli stojących, miałem kilka samochodów RC pod tytułem NIKKO i na tym jakoś stanęło, być może też ze względu na fundusze. Teraz postanowiłem wrócić do dawnego hobby i zrobić coś od podstaw. Mam nadzieję, że mogę liczyć tutaj na pokłady cierpliwości... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witaj. :jupi: :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Również witam na forum :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilfranek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A gdy miałes te samoloty NIKKO to chociaż dobrze latałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.