Adrian77774 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam niedawno udało mi sie wciągnąć mojego kolegę do świata modelarstwa i tak sie zastanawiam jaki model mu tu zaproponować na początek?? Czekam na wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszykarz Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak na pierwszy model, i nie chcesz budować to sky lady, Easy Gilder lub jakiegos trenerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Dużo osób zaczyna od depronowego RWD-5 z planów skazoo lub skylady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Chodzi mi bardziej o jakiś model na dłuższy okres i do samodzielnego złożenia z konstrukcji balsowej wiecie o co mi chyba chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 To może wicherek 10 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Właśnie przed chwila znalazłem do niego plany w skali 1:1 to będzie idealny wybór. dzieki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.