kreis84 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie, jestem nowy na tym forum, a więc parę słów o mnie. Jestem właśnie na etapie kończenia studiów (nie długo obrona ), będę więc miał troszkę czasu dla siebie, i tu właśnie stwierdziłem że chciałbym spróbować się w tym hobby. Nie miałem do czynienia wcześniej z modelami samolotów RC, od 3 miechów śmigam sobie po mieszkaniu lamką v3. Przy okazji lamka z ogonem mojej własnej, osobistej produkcji ;D (ten żółty był mi nie w smak): Stwierdziłem jednak, że śmigłowce są jak na razie za drogie dla mnie, a poza tym wymagają duuużo większego nakładu czasu aby nauczyć się nimi latać. A to co mnie ciągnie do samolotów RC (oczywiście poza lataniem ) to to że można sobie samemu sklecić coś co będzie śmigało po niebie. A ja lubię się czasami grzebać by stworzyć coś samemu :wink: . A więc CZEŚĆ wszystkim. Lecę do działu 'trudne początki' (oby nie były takie trudne ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilfranek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 potwierdzam śmigłowce są jednak zatrudne a już szczegółnie Lama V3 ( zatrudna jak na początek , potem to przyjemność) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nie zgodzę się z kolegą, właśnie lama jest wspaniałym modelem na początek, mała, tania, prawie sama lata. Miałem na myśli większe modele (Belt, T-Rex) mówiąc o skomplikowanym pilotażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witam Witam ...mysle ze Heli to naprawde sprawa dla "smakoszy" mi tez nie udalo sie do nich przekonac na 100% wiec pozostaje dalej wiernym Samolotom RC pozdrawiam i milej zabawy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.