rast Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam kolegów, od jakiegoś czasu, nie wiem dlaczego w moim odbiorniku Spektrum AR6110e (oryginał) nie działa kanał AILE, czy to w ogóle możliwe żeby jeden kanał się uszkodził? Czy ktoś takie rzeczy naprawia i czy da się to naprawić? Szkoda mi wyrzucać odbiornika, póki co miksuje ten kanał z kanałem 6, zawsze to jakieś rozwiązanie, ale brakuje mi tego kanału. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A spróbuj wybrać inny model w aparaturze i zobacz czy nadal nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 próbowałem już wszystkiego, po prostu nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Os@ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Cześć. Ja ma dx6i i też nie działał mi jeden kanał podpiąłem inny odbiornik i i było to samo okazało się, że uszkodzony był nadajnik a dokładnie lewy drążek <----(nie wiem jak to profesjonalnie się nazywa). W moim przypadku była naprawa gwarancyjna i wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 no tak ale z innymi odbiornikami mi działa ok, więc jedynie odbiornik, może dam go komuś do sprawdzenia jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi