rast Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam kolegów, od jakiegoś czasu, nie wiem dlaczego w moim odbiorniku Spektrum AR6110e (oryginał) nie działa kanał AILE, czy to w ogóle możliwe żeby jeden kanał się uszkodził? Czy ktoś takie rzeczy naprawia i czy da się to naprawić? Szkoda mi wyrzucać odbiornika, póki co miksuje ten kanał z kanałem 6, zawsze to jakieś rozwiązanie, ale brakuje mi tego kanału. Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
GEX999 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 A spróbuj wybrać inny model w aparaturze i zobacz czy nadal nie działa.
rast Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2014 próbowałem już wszystkiego, po prostu nie działa
Os@ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Cześć. Ja ma dx6i i też nie działał mi jeden kanał podpiąłem inny odbiornik i i było to samo okazało się, że uszkodzony był nadajnik a dokładnie lewy drążek <----(nie wiem jak to profesjonalnie się nazywa). W moim przypadku była naprawa gwarancyjna i wszystko gra.
rast Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2014 no tak ale z innymi odbiornikami mi działa ok, więc jedynie odbiornik, może dam go komuś do sprawdzenia jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi