michcio88 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Czy ktoś widzial model Sky Lady do Fms'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 nie ale widziałem termik sporta podobny troche tylko ciut większy 2,5 m :mrgreen: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie chce robić nowego tematu to podpinam się do tego :mrgreen: Czy ktoś widział może wicherka do FMS'a ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 a 10 tka moze byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 No a masz linka do 10 ??Jak tak to podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Linka nie znam ale jak cos to moge bez problemu na maila :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Tu jest link do Sky Lady. Latam tym na FMS od jakiegoś czasu i myślę, że zachowanie jest dosyć zbliżone do rzeczywistości. Niestety w realu polatać nie można bo wieje. http://www.sztaki.hu/~csaba.laszlo/SkyLady.ZIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 niestety nie działa :/ model sie wyświetla słychać dźwięk silnika ale nie leci :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Mi się na początku nie dało wkleić do folderu model.Patrze na wszystkie pliki a tam jest jedno zdjęcie chyba piejara.Taki chłopiec :mrgreen: .Usunąłem to i bez tego wszystko było ok 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etro Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 U mnie po usunięciu tego zdjęcia też jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 U mnie bez tego zdjecia tez eni dziala :/ ale to raczejn ie zalezy od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 niestety nie działa :/ model sie wyświetla słychać dźwięk silnika ale nie leci :/ Ten model nie startuje z ziemi. Musisz go rzucić z ręki (klawisz R) lub wystartować z wyciągarki (klawisz W) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ta tak wiem :] ale jak tak robie to model zawisa w powietrzu :/ . Sciagnalem jeszcze inny model z tego adresu i dizeje sie to samo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Na FMS v 2.0 Alpha 8.5 chodzi. Być może masz jakąś inną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Już chyba wiem co jest przyczyną. Zła wersja FMS ' a na 7 nie chodzi a na 8,5 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ma ktoś coś podobnego do zefirka i delty do najnowszej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.