modelarz_daniel Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. Postanowiłem zbudować jakiś modelik, padło na samolot P-51d Mustang. W założeniu ma być makieta lub chociaż pół makieta, lecz nie wiem jak wyjdzie dlatego temat wstawiam do działu ogólnego. Troszkę danych: rozpiętość: 169cm długość: 141cm waga: jeszcze nie wiadomo silnik: zależy od wagi; jeśli się uda to będzie dwusuw nitro 15cc lub 18cc jak na razie wstawiam tylko zdjęcia planów: zdjęcia jakie takie bo z komórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauberx009 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Super model się zapowiada No jak to się tutaj mówi, zasiadam na widowni. i oczywiście powodzenia. Z ciekawości co to za plany? prywatne czy może są gdzieś dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz_daniel Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Plany mam od jednego z modelarzy. Firma z tego co czytam to chyba Royal Products Corporation ale nie jestem pewien, ale jest na tych planach tyle wzmocnień, że model nie dość że pancerny to ze 20 kg by wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi