kris13 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 sezon sie zaczał. wiec coraz czesciej mozna być na lotnisku. Ja jak jestem w kraśniku to zawsze nawet codziennie jestem. Kolegów z Krasnika prawie ze codziennie mozna spotkać. A w szczególności weekendami. Pozdrawiam i zapraszam do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian2101 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 dzieki kolego za odpowiedz mozesz mi napisac gdzie to wasze lotnisko jest pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Będę w sobote koło 16-17 z paryykiem z pfmrc.Będę latać swoim asw.Będzie ktoś o tej porze na lotnisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Jeśli bedzie pogoda to napewno ktoś się po południu pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Jeśli bedzie pogoda to napewno ktoś się po południu pojawi Właśnie chyba się zapowiada taka pogoda bezwietrzna.Mam też mały problem z asw.Mam nadzieję że ktoś mi pomoże.Właśnie moja siostra jedzie do majsterklepki po śmigła na sobotnie latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam mam mały problem,chciałbym jutro u was polatać będe koło13-14.Mam mały problem,miałem dzisaj kupić śmigła a tu majsterklepka nieczynna.Będzie miał ktoś z was do pożyczenia ? 8x4-10x8,lub sprzedania...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.