Ryszard58 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kolejny modelik "karnawałowy "po F-100 a mianowicie F-84G Thunderbirds Model z serii tych sprzedawanych juz w kolorze srebrnym,który jak się okazało jest przekleństwem ,a nie wygodnym udogodnieniem w pracach .Już po skończeniu modelu ,doszedłem do wniosku że trochę żałuje ze go nie zeszlifowałem,i nie pomalowałem od podstaw . Już wyjaśniam o co chodzi , po pierwsze na tym cholerstwie nie trzymają ssie żadne farby ,nawet metalizery nowej generacji.Kalki też mają problem z przyleganiem . Oczywiście to są moje uwagi osobiste ,może ktoś inny ma inną opinie . Mimo tych niedogodności jakoś moimi prywatnymi sposobami (nie będę o nich pisał bo to galeria ,a nie warsztat ) udało mi się to wszystko złożyć to kupy .Boje się tylko że za jakiś czas ten fabryczny srebrny odrzuci mi kalki:( No dość tych narzekań czas na model . Jest on w barwach z 1954 show season Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi